Naboens bord
- Matlaging
- 2022
- Episode 267
- Sesong 2022
- 33 min
- Sesong 2022
- Episode 267: Paris
Julie-Lou bor i Paris og er gjeterinne. Gården hun driver sammen med noen andre kvinner ligger midt i de nordlige forstedene. Julie-Lou og venninnene hennes kjemper for en vill utopi: jordbruk i storbyen.
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Kommende episode
Sesong 2020, Episode 240
Paris
Episode 267
33 minTilgjengelig til man. 7 okt 20:00Julie-Lou bor i Paris og er gjeterinne. Gården hun driver sammen med noen andre kvinner ligger midt i de nordlige forstedene. Julie-Lou og venninnene hennes kjemper for en vill utopi: jordbruk i storbyen.
Julie-Lou bor i Paris og er gjeterinne. Gården hun driver sammen med noen andre kvinner ligger midt i de nordlige forstedene. Julie-Lou og venninnene hennes kjemper for en vill utopi: jordbruk i storbyen.
Alpuajarra i Spania
Episode 270
38 minTilgjengelig til man. 7 okt 03:25I Alpujarra-fjellene i Sør-Spania prøver noen pionerer å revitalisere hamp-dyrkingen i de bratte skråningene av Sierra Nevada. Her eksperimenterer de med skrellede hampfrø som kyllingpanering, og lager den tradisjonelle Alpujarra-mandelsuppen.
I Alpujarra-fjellene i Sør-Spania prøver noen pionerer å revitalisere hamp-dyrkingen i de bratte skråningene av Sierra Nevada. Her eksperimenterer de med skrellede hampfrø som kyllingpanering, og lager den tradisjonelle Alpujarra-mandelsuppen.
Snowdonia i Wales
Episode 274
38 minTilgjengelig til tor. 10 okt 03:25Vi besøker brødrene Finn og Steff Smith og vennen Jack Cunliffe. For dem handler alt om mat, og en av de mest karakteristiske ingrediensene er purre, en viktig grønnsak i Snowdonia.
Vi besøker brødrene Finn og Steff Smith og vennen Jack Cunliffe. For dem handler alt om mat, og en av de mest karakteristiske ingrediensene er purre, en viktig grønnsak i Snowdonia.