Naboens bord
- Matlaging
- 2023
- Sesong 2023
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Kommende episode
Sesong 2022, Episode 269
Guernsey
Episode 0
38 minTilgjengelig til lør. 28 des 05:00Guernsey er en blanding av kultur og kjøkken fra Frankrike og Storbritannia. Kanaløya nyter godt av Golfstrømmen og er også rik på grønnsaker og meieriprodukter. Innbyggerne har blitt enige om at sjøørreten er en tradisjonell spesialitet.
Guernsey er en blanding av kultur og kjøkken fra Frankrike og Storbritannia. Kanaløya nyter godt av Golfstrømmen og er også rik på grønnsaker og meieriprodukter. Innbyggerne har blitt enige om at sjøørreten er en tradisjonell spesialitet.
Losinj i Kroatia
Episode 0
38 minTilgjengelig til tir. 31 des 05:00Havfennikel er en vitaminrik middelhavsplante med en salt smak og en syrlig friskhet. Den ble glemt en gang, men nå har den funnet veien tilbake til det kroatiske kjøkkenbordet.
Havfennikel er en vitaminrik middelhavsplante med en salt smak og en syrlig friskhet. Den ble glemt en gang, men nå har den funnet veien tilbake til det kroatiske kjøkkenbordet.
Calabria i Italia
Episode 0
38 minTilgjengelig til tir. 31 des 12:35I Calabria er bergamottplukkingen et familieanliggende, fjernt fra den økonomiske modellen i Nord-Italia og de industrielle gårdsbrukene. I løpet av én dag samler erfarne plukkere mellom 600 og 800 kilo frukt.
I Calabria er bergamottplukkingen et familieanliggende, fjernt fra den økonomiske modellen i Nord-Italia og de industrielle gårdsbrukene. I løpet av én dag samler erfarne plukkere mellom 600 og 800 kilo frukt.
Devon i England
Episode 0
35 minTilgjengelig til 3 jan 2025En gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.
En gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.