Naboens bord
- Matlaging
- 4 sesonger
- 0 episoder
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Kommende episode
Sesong 2021, Episode 254
Marokko
Episode 230
33 minTilgjengelig til man. 20 mai 03:2525 mil fra Marrakech ligger provinsen Taneda. Hit kom Halima fra byen for seks år siden, og hun lever sunnere nå enn hun noen gang gjorde i storbyen. Her blir vi bedre kjent med Halima, og de andre kvinnene i landsbyen.
25 mil fra Marrakech ligger provinsen Taneda. Hit kom Halima fra byen for seks år siden, og hun lever sunnere nå enn hun noen gang gjorde i storbyen. Her blir vi bedre kjent med Halima, og de andre kvinnene i landsbyen.
Matera i Italia
Episode 231
33 minTilgjengelig til tor. 23 mai 16:20Vi møter familien Sigillino som bor i en restaurert sassi, en hulebolig som har lange tradisjoner i byen Matera i den sør-italienske regionen Basilicata. Deres kosthold preges av kornprodukter, som de spiser sammen med gryteretter og supper.
Vi møter familien Sigillino som bor i en restaurert sassi, en hulebolig som har lange tradisjoner i byen Matera i den sør-italienske regionen Basilicata. Deres kosthold preges av kornprodukter, som de spiser sammen med gryteretter og supper.
Dauphine i Frankrike
Episode 232
33 minTilgjengelig til ons. 22 mai 03:25Valnøtter er viktige i den historiske provinsen Dauphine, vest i Alpene. Her kultiverer Rene Berger 450 valnøttrær. Kona Elisabeth bruker mye nøtter i maten, men ikke når hun lager gratengen som området er kjent for.
Valnøtter er viktige i den historiske provinsen Dauphine, vest i Alpene. Her kultiverer Rene Berger 450 valnøttrær. Kona Elisabeth bruker mye nøtter i maten, men ikke når hun lager gratengen som området er kjent for.
Nedre Rheinland
Episode 234
38 minTilgjengelig til tor. 23 mai 03:25Vi møter familien Kircher som har rundt 1000 gjess på gården sin. De viser oss hvordan de tilbereder mortensgås, et måltid som har lange tradisjoner i nedre Rheinland.
Vi møter familien Kircher som har rundt 1000 gjess på gården sin. De viser oss hvordan de tilbereder mortensgås, et måltid som har lange tradisjoner i nedre Rheinland.
Island
Episode 235
38 minTilgjengelig til tir. 21 mai 03:25Vi møter Bjarni og stefaren Denni som bor i en stille dal, lengst øst på Island. Sammen med resten av familien fisker de året rundt, og lager mat til feriegjester som kommer for å se den fantastiske øya.
Vi møter Bjarni og stefaren Denni som bor i en stille dal, lengst øst på Island. Sammen med resten av familien fisker de året rundt, og lager mat til feriegjester som kommer for å se den fantastiske øya.