En bit av Norge
- Matlaging
- 2023
- Episode 2
- Sesong 12
- 43 min
- Sesong 12
- Episode 2: Horten
Christer drar til marineverftet i Horten, Karljohansvern, og får tørrfisk på brygga. Etterpå står kanelboller på Åsgårdstrand for tur.
Om serien: Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Telemark
Episode 1
42 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister går på tur med fremtidens lokale småbønder i Hjartdal. Alle barns favoritt, hjemmelaget pølse, står på menyen.
Christer går på tur med fremtidens lokale småbønder i Hjartdal. Alle barns favoritt, hjemmelaget pølse, står på menyen.
Horten
Episode 2
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister drar til marineverftet i Horten, Karljohansvern, og får tørrfisk på brygga. Etterpå står kanelboller på Åsgårdstrand for tur.
Christer drar til marineverftet i Horten, Karljohansvern, og får tørrfisk på brygga. Etterpå står kanelboller på Åsgårdstrand for tur.
Alta
Episode 3
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister besøker familien Sara som er reindriftssamer. På det samiske senteret Sami Siida, får han smake tradisjonelle retter.
Christer besøker familien Sara som er reindriftssamer. På det samiske senteret Sami Siida, får han smake tradisjonelle retter.
Nordkyn
Episode 4
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister besøker Nordkyn i Finnmark og familien Utsi, som står støtt i samiske mattradisjoner. Det blir servert suppe inspirert av samenes bidos.
Christer besøker Nordkyn i Finnmark og familien Utsi, som står støtt i samiske mattradisjoner. Det blir servert suppe inspirert av samenes bidos.