En bit av Norge
- Matlaging
- 11 sesonger
- 100 episoder
Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Svalbard
Episode 1
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederI første episode besøker Andreas Spitsbergen og Longyearbyen som er verdens nordligste bebodde by. I det golde landskapet finner vi spesielle delikatesser – alt fra sommerens villgås til en overflod av fiskearter.
I første episode besøker Andreas Spitsbergen og Longyearbyen som er verdens nordligste bebodde by. I det golde landskapet finner vi spesielle delikatesser – alt fra sommerens villgås til en overflod av fiskearter.
Kristiansand
Episode 2
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederFiskeretter står på menyen når Andreas Viestad besøker Kristiansand.
Fiskeretter står på menyen når Andreas Viestad besøker Kristiansand.
Bodø
Episode 3
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas Viestad drar til Bodø der folk kan velge og vrak i fisk av den ypperste kvalitet
Andreas Viestad drar til Bodø der folk kan velge og vrak i fisk av den ypperste kvalitet
Indre Østfold
Episode 4
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederFisk og kylling er blant det som står på menyen når Andreas Viestad besøker Haldenvassdraget og kanalene i Østfold.
Fisk og kylling er blant det som står på menyen når Andreas Viestad besøker Haldenvassdraget og kanalene i Østfold.
Helgeland
Episode 5
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederVi drar med Andreas til den værharde Helgelandskysten i Nord-Norge for å smake kveite.
Vi drar med Andreas til den værharde Helgelandskysten i Nord-Norge for å smake kveite.
Rygge
Episode 6
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas drar til Rygge i Østfold, Sør-Norges store grønnsakshage
Andreas drar til Rygge i Østfold, Sør-Norges store grønnsakshage
Rogaland
Episode 7
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas tar oss med på sauesanking i Rogaland, og øl-brasserte lammeskanker med søt løk og stekt lammelever med pepper står på menyen.
Andreas tar oss med på sauesanking i Rogaland, og øl-brasserte lammeskanker med søt løk og stekt lammelever med pepper står på menyen.
Sogn
Episode 8
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas tar oss med til Sognefjorden der hjort, ørret og jaktgyte er noe av det som står på menyen
Andreas tar oss med til Sognefjorden der hjort, ørret og jaktgyte er noe av det som står på menyen
Buskerud
Episode 9
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas besøker det norske fjellandskapet, og disker opp med hjemmelaget kremost, gravlaks og langstekte og møre lammeskanker med en puré.
Andreas besøker det norske fjellandskapet, og disker opp med hjemmelaget kremost, gravlaks og langstekte og møre lammeskanker med en puré.
Røros
Episode 10
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas drar til en av Norges kaldeste byer, Røros, og setter fokus på gammeldagse søtsaker.
Andreas drar til en av Norges kaldeste byer, Røros, og setter fokus på gammeldagse søtsaker.