En bit av Norge
- Matlaging
- 2009
- Sesong 3
Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Om serien: Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Blindleia
Episode 1
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas Viestad besøker Blindleia, Sørlandets perle, og på menyen står reker, krabbe og blåskjell.
Andreas Viestad besøker Blindleia, Sørlandets perle, og på menyen står reker, krabbe og blåskjell.
Lofoten/Italia
Episode 2
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas Viestad følger torsken fra den blir fisket i Lofoten i Nord-Norge til den ender opp på et spisebord i Italia.
Andreas Viestad følger torsken fra den blir fisket i Lofoten i Nord-Norge til den ender opp på et spisebord i Italia.
Ålesund
Episode 3
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas Viestad tar oss med til Mørekysten hvor sildefisket alltid har spilt en sentral rolle og dannet grunnlag for hele samfunnet.
Andreas Viestad tar oss med til Mørekysten hvor sildefisket alltid har spilt en sentral rolle og dannet grunnlag for hele samfunnet.
Trøndelag
Episode 4
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas tar oss med til Frohavet, hvor moderne havbruk for både laks og blåskjell legger basen for menyen.
Andreas tar oss med til Frohavet, hvor moderne havbruk for både laks og blåskjell legger basen for menyen.
Telemark
Episode 5
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTuren går til Telemarkskanalen, hvor Andreas tilbereder ulike retter med lokal ørret, epler og and.
Turen går til Telemarkskanalen, hvor Andreas tilbereder ulike retter med lokal ørret, epler og and.
Nasjonalparkriket Oppland
Episode 6
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas Viestad drar til Oppland og tryller frem lekre retter, blant annet basert på bær.
Andreas Viestad drar til Oppland og tryller frem lekre retter, blant annet basert på bær.
Gjøvik
Episode 7
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederAndreas tar turen til Gjøvik og Toten. Potet og kreps står i fokus.
Andreas tar turen til Gjøvik og Toten. Potet og kreps står i fokus.
Hardanger
Episode 8
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTilslørte bondepiker, epletoddy og surdeigsbrød er blant hva som står på menyen når Andreas Viestad besøker Hardanger.
Tilslørte bondepiker, epletoddy og surdeigsbrød er blant hva som står på menyen når Andreas Viestad besøker Hardanger.
Vesterålen
Episode 9
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTorsk er bare noe av hva som står på menyen når Andreas besøker Vesterålen.
Torsk er bare noe av hva som står på menyen når Andreas besøker Vesterålen.
Larvik
Episode 10
23 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederVinteren har kommet og brislingfiske er på sitt beste i Oslofjorden. I tråd med Skandinavisk tradisjon røyker Andreas den lille fisken med den store smaken.
Vinteren har kommet og brislingfiske er på sitt beste i Oslofjorden. I tråd med Skandinavisk tradisjon røyker Andreas den lille fisken med den store smaken.