
En bit av Norge
- Matlaging
- 2009
- Sesong 3
- 0+
Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Om serien: Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
Blindleia
Episode 1
23 minAndreas Viestad besøker Blindleia, Sørlandets perle, og på menyen står reker, krabbe og blåskjell.
Andreas Viestad besøker Blindleia, Sørlandets perle, og på menyen står reker, krabbe og blåskjell.
Lofoten/Italia
Episode 2
23 minAndreas Viestad følger torsken fra den blir fisket i Lofoten i Nord-Norge til den ender opp på et spisebord i Italia.
Andreas Viestad følger torsken fra den blir fisket i Lofoten i Nord-Norge til den ender opp på et spisebord i Italia.
Ålesund
Episode 3
23 minAndreas Viestad tar oss med til Mørekysten hvor sildefisket alltid har spilt en sentral rolle og dannet grunnlag for hele samfunnet.
Andreas Viestad tar oss med til Mørekysten hvor sildefisket alltid har spilt en sentral rolle og dannet grunnlag for hele samfunnet.
Trøndelag
Episode 4
23 minAndreas tar oss med til Frohavet, hvor moderne havbruk for både laks og blåskjell legger basen for menyen.
Andreas tar oss med til Frohavet, hvor moderne havbruk for både laks og blåskjell legger basen for menyen.
Telemark
Episode 5
23 minTuren går til Telemarkskanalen, hvor Andreas tilbereder ulike retter med lokal ørret, epler og and.
Turen går til Telemarkskanalen, hvor Andreas tilbereder ulike retter med lokal ørret, epler og and.
Nasjonalparkriket Oppland
Episode 6
23 minAndreas Viestad drar til Oppland og tryller frem lekre retter, blant annet basert på bær.
Andreas Viestad drar til Oppland og tryller frem lekre retter, blant annet basert på bær.
Gjøvik
Episode 7
23 minAndreas tar turen til Gjøvik og Toten. Potet og kreps står i fokus.
Andreas tar turen til Gjøvik og Toten. Potet og kreps står i fokus.
Hardanger
Episode 8
23 minTilslørte bondepiker, epletoddy og surdeigsbrød er blant hva som står på menyen når Andreas Viestad besøker Hardanger.
Tilslørte bondepiker, epletoddy og surdeigsbrød er blant hva som står på menyen når Andreas Viestad besøker Hardanger.
Vesterålen
Episode 9
23 minTorsk er bare noe av hva som står på menyen når Andreas besøker Vesterålen.
Torsk er bare noe av hva som står på menyen når Andreas besøker Vesterålen.
Larvik
Episode 10
23 minVinteren har kommet og brislingfiske er på sitt beste i Oslofjorden. I tråd med Skandinavisk tradisjon røyker Andreas den lille fisken med den store smaken.
Vinteren har kommet og brislingfiske er på sitt beste i Oslofjorden. I tråd med Skandinavisk tradisjon røyker Andreas den lille fisken med den store smaken.