En bit av Norge
- Matlaging
- 2018
- Episode 5
- Sesong 11
- 22 min
- Sesong 11
- Episode 5: En bit av Norge (11) - episode 5
Trondheim er blitt en gastronomisk destinasjon, og hele fylket byr på lokale råvarer fra sjøen ved kysten og landbruket til innlandet og fjellet.
Om serien: Kjendiskokken Christer Rødseth tar oss med på en matreise i Norge, og serverer delikatesser både fra hav og land.
En bit av Norge (11) - episode 1
Episode 1
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister Rødseth besøker Bamble for å se nærmere på kua som etter et langt liv i melkens tjeneste, gir oss kjøtt på middagsbordet. Han bygger sin egen ovn og lager pizza med ingredienser fra området.
Christer Rødseth besøker Bamble for å se nærmere på kua som etter et langt liv i melkens tjeneste, gir oss kjøtt på middagsbordet. Han bygger sin egen ovn og lager pizza med ingredienser fra området.
En bit av Norge (11) - episode 2
Episode 2
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDet blir pølsesnurr servert med en smaksrik salsa, reinbiffblings av ytrefilet og braisert reinsdyr-skank når Christer Rødseth tar turen til Finnmarksvidda nord for Kautokeino. Her står ulike retter med reinsdyr på dagens meny.
Det blir pølsesnurr servert med en smaksrik salsa, reinbiffblings av ytrefilet og braisert reinsdyr-skank når Christer Rødseth tar turen til Finnmarksvidda nord for Kautokeino. Her står ulike retter med reinsdyr på dagens meny.
En bit av Norge (11) - episode 3
Episode 3
21 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederI dagens program tar Christer Rødseth turen til Majavatn. Dypt inne i sør-samisk område besøker han familien Sparrokk. Det blir samisk tradisjonsmat, og reinsdyrentrecote stekt over åpen ild.
I dagens program tar Christer Rødseth turen til Majavatn. Dypt inne i sør-samisk område besøker han familien Sparrokk. Det blir samisk tradisjonsmat, og reinsdyrentrecote stekt over åpen ild.
En bit av Norge (11) - episode 4
Episode 4
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederChrister Rødseth besøker vakre Hardanger med fjord, fjell og en overflod av epler. Han feirer eplehøsten og baker en eplekake utenom det vanlige. Sommeren er over, men for å sprite opp tilværelsen serveres en varm toddy.
Christer Rødseth besøker vakre Hardanger med fjord, fjell og en overflod av epler. Han feirer eplehøsten og baker en eplekake utenom det vanlige. Sommeren er over, men for å sprite opp tilværelsen serveres en varm toddy.
En bit av Norge (11) - episode 5
Episode 5
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTrondheim er blitt en gastronomisk destinasjon, og hele fylket byr på lokale råvarer fra sjøen ved kysten og landbruket til innlandet og fjellet.
Trondheim er blitt en gastronomisk destinasjon, og hele fylket byr på lokale råvarer fra sjøen ved kysten og landbruket til innlandet og fjellet.
En bit av Norge (11) - episode 6
Episode 6
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederI dagens program bruker Christer Rødseth råvarer som skjuler seg rett under vannspeilet: Blåskjell fra Åfjord, kråkeboller fra Stokkøya og kamskjell ved Naustet.
I dagens program bruker Christer Rødseth råvarer som skjuler seg rett under vannspeilet: Blåskjell fra Åfjord, kråkeboller fra Stokkøya og kamskjell ved Naustet.
En bit av Norge (11) - episode 7
Episode 7
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKjendiskokken Christer Rødseth tar en tur på Østlandet til både Gan og Gran. Det blir besøk hos 7500 verpehøner på Hauger Gård, videre går turen til Jevnaker og Thorbjørnrud ysteri.
Kjendiskokken Christer Rødseth tar en tur på Østlandet til både Gan og Gran. Det blir besøk hos 7500 verpehøner på Hauger Gård, videre går turen til Jevnaker og Thorbjørnrud ysteri.
En bit av Norge (11) - episode 8
Episode 8
22 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederI dagens program er det Ida Gran-Jansen som tar oss med til Vestlandet og Øygarden, rett utenfor Bergen. Det er et yndet sted for rekreasjon, opplevelser og spennende sjømat. Turen går til Holmen og sekundferske råvarer.
I dagens program er det Ida Gran-Jansen som tar oss med til Vestlandet og Øygarden, rett utenfor Bergen. Det er et yndet sted for rekreasjon, opplevelser og spennende sjømat. Turen går til Holmen og sekundferske råvarer.