
Naboens bord
- Matlaging
- 2024
- Sesong 2024
- 0+
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
- Regissør
- Elke Sasse
- Sjangere
- Matlaging, Reise
Kommende episode
Sesong 2023
Kapp Bon i Tunisia
Episode 282
35 minTilgjengelig til torsdag 24 april 04:00En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Mellom Alsace og Pfalz
Episode 284
35 minTilgjengelig til onsdag 23 april 04:00En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Capri i Italia
Episode 287
35 minTilgjengelig til tirsdag 29 aprilEn kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Steiermark i Østerrike
Episode 290
35 minTilgjengelig til mandag 28 aprilEn kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Lofoten
Episode 0
35 minTilgjengelig til fredag 25 april 12:30Mellom januar og april dreier alt i Lofoten seg om vintertorsken. Dette er den eneste tiden skreien kan fiskes utenfor den øygruppa. Jan-Ivar Pettersen er ute der de største stimene ferdes.
Mellom januar og april dreier alt i Lofoten seg om vintertorsken. Dette er den eneste tiden skreien kan fiskes utenfor den øygruppa. Jan-Ivar Pettersen er ute der de største stimene ferdes.