Naboens bord
- Matlaging
- 2019
- Episode 233
- Sesong 2019
- 35 min
- Sesong 2019
- Episode 233: Wienerskogen i Østerrike
Servicebær er en delikatesse som vokser i Wienerskogen. Vi besøker søstrene Anna og Veronika som vokste opp med disse bærene, og bruker dem på ulike måter i matlagingen.
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Kommende episode
Sesong 2020, Episode 240
Marokko
Episode 230
38 minTilgjengelig til fre. 11 okt 08:1325 mil fra Marrakech ligger provinsen Taneda. Hit kom Halima fra byen for seks år siden, og hun lever sunnere nå enn hun noen gang gjorde i storbyen. Her blir vi bedre kjent med Halima, og de andre kvinnene i landsbyen.
25 mil fra Marrakech ligger provinsen Taneda. Hit kom Halima fra byen for seks år siden, og hun lever sunnere nå enn hun noen gang gjorde i storbyen. Her blir vi bedre kjent med Halima, og de andre kvinnene i landsbyen.
Matera i Italia
Episode 231
38 minTilgjengelig til tor. 10 okt 04:00Vi møter familien Sigillino som bor i en restaurert sassi, en hulebolig som har lange tradisjoner i byen Matera i den sør-italienske regionen Basilicata. Deres kosthold preges av kornprodukter, som de spiser sammen med gryteretter og supper.
Vi møter familien Sigillino som bor i en restaurert sassi, en hulebolig som har lange tradisjoner i byen Matera i den sør-italienske regionen Basilicata. Deres kosthold preges av kornprodukter, som de spiser sammen med gryteretter og supper.
Dauphine i Frankrike
Episode 232
38 minTilgjengelig til søn. 13 oktValnøtter er viktige i den historiske provinsen Dauphine, vest i Alpene. Her kultiverer Rene Berger 450 valnøttrær. Kona Elisabeth bruker mye nøtter i maten, men ikke når hun lager gratengen som området er kjent for.
Valnøtter er viktige i den historiske provinsen Dauphine, vest i Alpene. Her kultiverer Rene Berger 450 valnøttrær. Kona Elisabeth bruker mye nøtter i maten, men ikke når hun lager gratengen som området er kjent for.
Nedre Rheinland
Episode 234
38 minTilgjengelig til man. 14 oktVi møter familien Kircher som har rundt 1000 gjess på gården sin. De viser oss hvordan de tilbereder mortensgås, et måltid som har lange tradisjoner i nedre Rheinland.
Vi møter familien Kircher som har rundt 1000 gjess på gården sin. De viser oss hvordan de tilbereder mortensgås, et måltid som har lange tradisjoner i nedre Rheinland.
Island
Episode 235
38 minTilgjengelig til lør. 12 okt 08:03Vi møter Bjarni og stefaren Denni som bor i en stille dal, lengst øst på Island. Sammen med resten av familien fisker de året rundt, og lager mat til feriegjester som kommer for å se den fantastiske øya.
Vi møter Bjarni og stefaren Denni som bor i en stille dal, lengst øst på Island. Sammen med resten av familien fisker de året rundt, og lager mat til feriegjester som kommer for å se den fantastiske øya.