Rick Stein: Fra Venezia til Istanbul
- Matlaging
- 2015
- Episode 5
- Sesong 1
- 51 min
- 9+
- Sesong 1
- Episode 5: Episode 5
Rick fortsetter reisen fra Venezia til Istanbul og ankommer Peloponnes, der han smaker på minneverdige retter som hanegryte med hilopitter og mizithra-ost og den beste hjemmelagde moussakaen han noensinne har spist.
Om serien: Rick Stein legger ut på en ny gastronomisk reise fra Venezia til Istanbul gjennom landene i det tidligere bysantiske riket - en smeltedigel mellom øst og vest.
Episode 1
Episode 1
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRicks reise begynner i fantastiske Venezia og fortsetter til den idylliske greske øya Symi, der han lager noen av sine venetianske favorittretter, som fiske- og skalldyrrisotto og tiramisu.
Ricks reise begynner i fantastiske Venezia og fortsetter til den idylliske greske øya Symi, der han lager noen av sine venetianske favorittretter, som fiske- og skalldyrrisotto og tiramisu.
Episode 2
Episode 2
49 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick Stein fortsetter sin gastronomiske reise fra Venezia til Istanbul.
Rick Stein fortsetter sin gastronomiske reise fra Venezia til Istanbul.
Episode 3
Episode 3
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick Stein fortsetter den bysantiske reisen gjennom Kroatia og nyter de kjente østersene fra Ston. Han reiser videre til Albania, der han og sønnen Jack besøker gjetere i fjellene.
Rick Stein fortsetter den bysantiske reisen gjennom Kroatia og nyter de kjente østersene fra Ston. Han reiser videre til Albania, der han og sønnen Jack besøker gjetere i fjellene.
Episode 4
Episode 4
50 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick Stein drar til Nord-Hellas og den historiske byen Ioannina, der han smaker på tradisjonell kalvestifado og kotopita - den beste kyllingpaien han har spist.
Rick Stein drar til Nord-Hellas og den historiske byen Ioannina, der han smaker på tradisjonell kalvestifado og kotopita - den beste kyllingpaien han har spist.
Episode 5
Episode 5
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick fortsetter reisen fra Venezia til Istanbul og ankommer Peloponnes, der han smaker på minneverdige retter som hanegryte med hilopitter og mizithra-ost og den beste hjemmelagde moussakaen han noensinne har spist.
Rick fortsetter reisen fra Venezia til Istanbul og ankommer Peloponnes, der han smaker på minneverdige retter som hanegryte med hilopitter og mizithra-ost og den beste hjemmelagde moussakaen han noensinne har spist.
Episode 6
Episode 6
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRicks episke reise nærmer seg slutten når han drar til kysten av Vest-Tyrkia. På Çeşmehalvøya nyter han osten armola, som modnes i geiteskinn, den berømte rødvinen fra Urla og den ultimate tyrkiske frokosten.
Ricks episke reise nærmer seg slutten når han drar til kysten av Vest-Tyrkia. På Çeşmehalvøya nyter han osten armola, som modnes i geiteskinn, den berømte rødvinen fra Urla og den ultimate tyrkiske frokosten.
Episode 7
Episode 7
50 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick avslutter reisen i den legendariske byen Istanbul, der han kommer akkurat tidsnok til blåfisksesongen. Han lager også overdådige sis köfte med pistasjnøtter og svartehavsretten kapuska.
Rick avslutter reisen i den legendariske byen Istanbul, der han kommer akkurat tidsnok til blåfisksesongen. Han lager også overdådige sis köfte med pistasjnøtter og svartehavsretten kapuska.