Rick Stein: Fra Venezia til Istanbul
- Matlaging
- 2015
- Episode 4
- Sesong 1
- 50 min
- 9+
- Sesong 1
- Episode 4: Episode 4
Rick drar på rekefiske i kystbyen Preveza.
Om serien: Rick Stein legger ut på en ny gastronomisk reise fra Venezia til Istanbul gjennom landene i det tidligere bysantiske riket - en smeltedigel mellom øst og vest.
Episode 1
Episode 1
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRicks reise begynner i fantastiske Venezia og fortsetter til den idylliske greske øya Symi, der han lager noen av sine venetianske favorittretter, som fiske- og skalldyrrisotto og tiramisu.
Ricks reise begynner i fantastiske Venezia og fortsetter til den idylliske greske øya Symi, der han lager noen av sine venetianske favorittretter, som fiske- og skalldyrrisotto og tiramisu.
Episode 2
Episode 2
49 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick Stein oppdager nye retter i Kroatia, blant annet geitestuing med erter og lam peka.
Rick Stein oppdager nye retter i Kroatia, blant annet geitestuing med erter og lam peka.
Episode 3
Episode 3
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick og sønnen hans, Jack, besøker gjetere i de øde fjellene i Albania.
Rick og sønnen hans, Jack, besøker gjetere i de øde fjellene i Albania.
Episode 4
Episode 4
50 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick drar på rekefiske i kystbyen Preveza.
Rick drar på rekefiske i kystbyen Preveza.
Episode 5
Episode 5
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick fortsetter reisen fra Venezia til Istanbul og ankommer Peloponnes.
Rick fortsetter reisen fra Venezia til Istanbul og ankommer Peloponnes.
Episode 6
Episode 6
51 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederPå Çeşmehalvøya nyter Rick den kremete osten armola, som modnes i geiteskinn.
På Çeşmehalvøya nyter Rick den kremete osten armola, som modnes i geiteskinn.
Episode 7
Episode 7
50 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRick avslutter reisen i den legendariske byen Istanbul, der han kommer akkurat tidsnok til blåfisksesongen. Han lager også overdådige sis köfte med pistasjnøtter og svartehavsretten kapuska.
Rick avslutter reisen i den legendariske byen Istanbul, der han kommer akkurat tidsnok til blåfisksesongen. Han lager også overdådige sis köfte med pistasjnøtter og svartehavsretten kapuska.