Naboens bord
- Matlaging
- 3 sesonger
- 0 episoder
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Kommende episode
Sesong 2019, Episode 230
Bosnia
Episode 237
35 minTilgjengelig til man. 11 nov 13:25I byen Banja Luka treffer vi familien Malcic. De dyrker okra i hagen, men i år er okraene mindre enn vanlig på grunn av vårflommen. Her kan du bli kjent med familien og Bosnias mattradisjoner.
I byen Banja Luka treffer vi familien Malcic. De dyrker okra i hagen, men i år er okraene mindre enn vanlig på grunn av vårflommen. Her kan du bli kjent med familien og Bosnias mattradisjoner.
Fransk Baskerland
Episode 238
38 minTilgjengelig til man. 11 nov 05:00Vi blir kjent med Thierry og Marie-Laure som bor i Espelette, i den franske regionen Aquitaine. De snakker baskisk, og dyrker blant annet chili, som har lange tradisjoner i området.
Vi blir kjent med Thierry og Marie-Laure som bor i Espelette, i den franske regionen Aquitaine. De snakker baskisk, og dyrker blant annet chili, som har lange tradisjoner i området.
Salzkammergut i Østerrike
Episode 242
38 minTilgjengelig til man. 11 nov 04:25Det er en grunn til navnet Salzkammergut på denne regionen i Østerrike. I milloner av år har landskapet hatt en dyrebar ressurs: steinsalt. Det preger matlagingen til Alexander og Birgitte Koberl.
Det er en grunn til navnet Salzkammergut på denne regionen i Østerrike. I milloner av år har landskapet hatt en dyrebar ressurs: steinsalt. Det preger matlagingen til Alexander og Birgitte Koberl.
Provence-Alpene
Episode 243
33 minTilgjengelig til søn. 10 nov 04:20I landsbyen La Sagne, 1200 meter over havet, dyrker bonden Pierre Koffi Alohnda fra Togo afrikanske planter som er litt uvanlige i Provence. Dette kombinerer han med stedets mattradisjoner, og resultatet blir veldig spennende.
I landsbyen La Sagne, 1200 meter over havet, dyrker bonden Pierre Koffi Alohnda fra Togo afrikanske planter som er litt uvanlige i Provence. Dette kombinerer han med stedets mattradisjoner, og resultatet blir veldig spennende.
Västerbotten i Sverige
Episode 247
33 minTilgjengelig til lør. 9 nov 04:25Vi besøker Helena Ågren som driver sitt eget firma hjemme på gården i Västerbotten i Sverige. Her lager hun spennende produkter av områdets viltvoksende delikatesse: Multer. Vi er invitert inn på familiens kjøkken.
Vi besøker Helena Ågren som driver sitt eget firma hjemme på gården i Västerbotten i Sverige. Her lager hun spennende produkter av områdets viltvoksende delikatesse: Multer. Vi er invitert inn på familiens kjøkken.