
Vesterdal
- Matlaging
- 2025
- Episode 10
- Sesong 7
- 33 min
- Sesong 7
- Episode 10: Grævfisk i lag med kinesisk pasta, rømme og syltet løk.
Einar Kvemo er daglig leder i Skogmo Industripark, en sentral industripark i Overhalla der medlemsbedriftene har over 800 ansatte. Einar er bosatt i Lierne og har med seg grævfisk, som er en lokal delikatesse laget av ørret eller røye.
Om serien: Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?
Kommende episode
Sesong 5, Episode 18
Pannestekt gås pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell
Episode 9
33 minTilgjengelig til søn. 16 mar 19:30Sammen med Lars Ingolf Rennemo lager vi pannestekt gås, pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell. Gås er en råvare det jaktes på i Namdalen, og Lars har mange historier på lur.
Sammen med Lars Ingolf Rennemo lager vi pannestekt gås, pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell. Gås er en råvare det jaktes på i Namdalen, og Lars har mange historier på lur.
Grævfisk i lag med kinesisk pasta, rømme og syltet løk.
Episode 10
33 minTilgjengelig til fre. 21 mar 07:30Einar Kvemo er daglig leder i Skogmo Industripark, en sentral industripark i Overhalla der medlemsbedriftene har over 800 ansatte. Einar er bosatt i Lierne og har med seg grævfisk, som er en lokal delikatesse laget av ørret eller røye.
Einar Kvemo er daglig leder i Skogmo Industripark, en sentral industripark i Overhalla der medlemsbedriftene har over 800 ansatte. Einar er bosatt i Lierne og har med seg grævfisk, som er en lokal delikatesse laget av ørret eller røye.