Vesterdal
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?
Kommende episode
Sesong 5, Episode 14
Vesterdal
Episode 10
33 minTilgjengelig til i morgen 19:30Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Vesterdal
Episode 11
33 minTilgjengelig til tir. 24 des 07:30Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Vesterdal
Episode 12
33 minTilgjengelig til fre. 27 des 07:30Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Lars Erik Vesterdal får besøk av fotografen Baard Næss, som arbeider både som reklamefotograf og naturfotograf. Han har hatt flere separatutstillinger, og har gitt ut en rekke fotobøker.
Vesterdal
Episode 13
33 minTilgjengelig til lør. 28 des 11:30Lars Erik Vesterdal får besøk av Pål Karlsen, daglig leder i Norges sopp- og nyttevekstforbund. De er en landsomfattende forbund av 36 foreninger med nær 5000 medlemmer, hvis formål er å øke interessen for og kunnskapen om sopp og ville nyttevekster.
Lars Erik Vesterdal får besøk av Pål Karlsen, daglig leder i Norges sopp- og nyttevekstforbund. De er en landsomfattende forbund av 36 foreninger med nær 5000 medlemmer, hvis formål er å øke interessen for og kunnskapen om sopp og ville nyttevekster.