Hele Sverige baker
- Blanding
- 2022
- Sesong 11
12 deltakere konkurrerer om å bli Sveriges dyktigste amatørbaker. Hobbybakerne må vise at de behersker både nye oppskrifter og typiske klassikere.
Om serien: 12 deltakere konkurrerer om å bli Sveriges dyktigste amatørbaker. Hobbybakerne må vise at de behersker både nye oppskrifter og typiske klassikere.
Episode 1
Episode 1
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Tolv forventningsfulle hobbybakere tar plass i baketeltet, og sesongens første program byr på butterdeigkaker og vaniljehorn.
Tolv forventningsfulle hobbybakere tar plass i baketeltet, og sesongens første program byr på butterdeigkaker og vaniljehorn.
Episode 2
Episode 2
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Ballonger, glitter og pastellfarger er elementer når deltakerne skal lage godsaker til en babyshower.
Ballonger, glitter og pastellfarger er elementer når deltakerne skal lage godsaker til en babyshower.
Episode 3
Episode 3
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Rosa tema setter fokus på forskning rundt brystkreft, og deltakerne lager blant annet rosa wraps og pink velvet rullekake.
Rosa tema setter fokus på forskning rundt brystkreft, og deltakerne lager blant annet rosa wraps og pink velvet rullekake.
Episode 4
Episode 4
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Baketeltet fylles med snop og godsaker, når temaet er lakris. To hekto smågodt og lakrisknekk, er blant oppgavene.
Baketeltet fylles med snop og godsaker, når temaet er lakris. To hekto smågodt og lakrisknekk, er blant oppgavene.
Episode 5
Episode 5
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Frukt er dagens tema, og deltakerne får i oppgave å lage smakfulle fruktpaier. Men juryens kravliste er lang.
Frukt er dagens tema, og deltakerne får i oppgave å lage smakfulle fruktpaier. Men juryens kravliste er lang.
Episode 6
Episode 6
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Bakerne feirer halloween med kunstferdige donuts. I den tekniske utfordringen venter en krevende kunst: Temperering av sjokolade.
Bakerne feirer halloween med kunstferdige donuts. I den tekniske utfordringen venter en krevende kunst: Temperering av sjokolade.
Episode 7
Episode 7
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Store mengder sjokolade går med når hjemmebakerne skal lage fondanter og den svenske spesialiteten Gustav Adolfbakelser.
Store mengder sjokolade går med når hjemmebakerne skal lage fondanter og den svenske spesialiteten Gustav Adolfbakelser.
Episode 8
Episode 8
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Ti vakre rundstykker på mellom 30 og 40 gram skal serveres dommerne. Deretter venter en franskinspirert utfordring.
Ti vakre rundstykker på mellom 30 og 40 gram skal serveres dommerne. Deretter venter en franskinspirert utfordring.
Episode 9
Episode 9
43 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Bakerne får i oppgave å sette sammen flere typer bakverk til en fusion-kake. Det oppstår dramatikk når det skjer en ulykke.
Bakerne får i oppgave å sette sammen flere typer bakverk til en fusion-kake. Det oppstår dramatikk når det skjer en ulykke.
Episode 10
Episode 10
44 minTilgjengelig til fre. 31 jan 23:00Flamingoer, leoparder og ormer skaper dyrisk stemning i baketeltet. Spiselige koraller er dagens tekniske utfordring.
Flamingoer, leoparder og ormer skaper dyrisk stemning i baketeltet. Spiselige koraller er dagens tekniske utfordring.