Cooking with Wine
- Dokumentar
- 2021
- Episode 4
- Sesong 1
- 19 min
- 0+
- Sesong 1
- Episode 4: Bordeaux -- Sauternes
Kokk Kate Hills posjerte østers med en krydret pølse under et teppe av Sabayon.
Om serien: Med over 30 års erfaring og opplæring av studenter fra hele verden, kokkelerer den kjente kokken Kate Hill seg gjennom Frankrikes regioner med fransk vin.
Gascony -- Beyond Bordeaux
Episode 1
18 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokk Kate Hill lager Magret de Canard Sauce au Vin fra den mytiske regionen Gascogne.
Kokk Kate Hill lager Magret de Canard Sauce au Vin fra den mytiske regionen Gascogne.
Languedoc -- Grenache & Syrah
Episode 2
19 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederVingårdene i Syd-Frankrike venter på kokk Kate Hills rett: Civet de Sanglier.
Vingårdene i Syd-Frankrike venter på kokk Kate Hills rett: Civet de Sanglier.
Provence -- Rosé
Episode 3
11 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokk Kate Hills Agneau, Artichauts et Citrons Confit glasert med Rosé i en vedfyrt ovn.
Kokk Kate Hills Agneau, Artichauts et Citrons Confit glasert med Rosé i en vedfyrt ovn.
Bordeaux -- Sauternes
Episode 4
19 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokk Kate Hills posjerte østers med en krydret pølse under et teppe av Sabayon.
Kokk Kate Hills posjerte østers med en krydret pølse under et teppe av Sabayon.