
The Great British Bake Off
- Matlaging
- 2021
- Episode 9
- Sesong 12
- 1 t 15 min
- 8.6
- Sesong 12
- Episode 9: Patisserie Week
Konditorkunst er tema i semifinalen, og hobbybakerne får i oppgaver å lage åtte pâtisserier, en Sablé Breton -terte og et tablå der de selv får velge tema.
Om serien: Tolv amatørbakere er på jakt etter å bli kåret til Storbritannias beste baker. I løpet av ti uker vil deltakerne bli bedømt på deres ferdigheter til å lage kaker, brød, bakverk og desserter av alle slag.
Kommende episode
Sesong 7, Episode 8
Cake Week
Episode 1
1 t 35 minTilgjengelig til man. 24 marSesongen starter med kakebaking, og deltakerne får i oppgave å lage 12 mini-ruller, maltbrød med hjemmelaget smør og en kake som representerer et verdifullt minne.
Sesongen starter med kakebaking, og deltakerne får i oppgave å lage 12 mini-ruller, maltbrød med hjemmelaget smør og en kake som representerer et verdifullt minne.
Biscuit Week
Episode 2
1 t 30 minTilgjengelig til tir. 25 marPå kjeksdagen står både brandy snaps, kjeks-sandwicher med syltetøy og smørkrem og en 3D-versjon av barndommens favorittleke på programmet.
På kjeksdagen står både brandy snaps, kjeks-sandwicher med syltetøy og smørkrem og en 3D-versjon av barndommens favorittleke på programmet.
Bread Week
Episode 3
1 t 30 minTilgjengelig til tir. 25 marDenne uken er det tid for å bake brød, og de gjenværende bakerne har mye å bevise. De gjør blant annet sin egen vri på en klassisk italiensk focaccia, og lager en gresk snack.
Denne uken er det tid for å bake brød, og de gjenværende bakerne har mye å bevise. De gjør blant annet sin egen vri på en klassisk italiensk focaccia, og lager en gresk snack.
Dessert Week
Episode 4
1 t 10 minTilgjengelig til ons. 26 marDenne uken lager bakerne sin egen vri på den klassiske pavlovaen, og lager karamell i den tekniske utfordringen. Til slutt skal de lage en delikat dessert innpakket i sukkerbrød med et intrikat mønster.
Denne uken lager bakerne sin egen vri på den klassiske pavlovaen, og lager karamell i den tekniske utfordringen. Til slutt skal de lage en delikat dessert innpakket i sukkerbrød med et intrikat mønster.
German Week
Episode 5
1 t 15 minTilgjengelig til ons. 26 marTyskland er tema. To typer tyske kjeks skal dyppes, trekkes og dekoreres. Dagens tekniske utfordring for bakerne blir å lage en Prinzregententorte med 8 lag.
Tyskland er tema. To typer tyske kjeks skal dyppes, trekkes og dekoreres. Dagens tekniske utfordring for bakerne blir å lage en Prinzregententorte med 8 lag.
Pastry Week
Episode 6
1 t 10 minTilgjengelig til tor. 27 marWienerbrød og filodeigbaserte bakverk står på programmet. Dermed får deltakerne i oppgave å lage Chouxnuts med og uten fyll, og en stor baklava.
Wienerbrød og filodeigbaserte bakverk står på programmet. Dermed får deltakerne i oppgave å lage Chouxnuts med og uten fyll, og en stor baklava.
Caramel Week
Episode 7
1 t 15 minTilgjengelig til tor. 27 marKaramell er dagens tema, og første oppgave er å lage en dekorativ karamellkake. De neste utfordringene blir å lage ti karamellkjeks, og en spektakulær dessert.
Karamell er dagens tema, og første oppgave er å lage en dekorativ karamellkake. De neste utfordringene blir å lage ti karamellkjeks, og en spektakulær dessert.
Free-From Week
Episode 8
1 t 5 minTilgjengelig til fre. 28 marIs uten meieriprodukter, vegansk pølse og en glutenfri kake er oppgavene når tema er retter uten spesifikke råvarer.
Is uten meieriprodukter, vegansk pølse og en glutenfri kake er oppgavene når tema er retter uten spesifikke råvarer.
Patisserie Week
Episode 9
1 t 15 minTilgjengelig til fre. 28 marKonditorkunst er tema i semifinalen, og hobbybakerne får i oppgaver å lage åtte pâtisserier, en Sablé Breton -terte og et tablå der de selv får velge tema.
Konditorkunst er tema i semifinalen, og hobbybakerne får i oppgaver å lage åtte pâtisserier, en Sablé Breton -terte og et tablå der de selv får velge tema.