Gordon Ramsay rydder opp
- Reality
- 2011
- Episode 7
- Sesong 4
- 43 min
- 12+
- 7.5
- Sesong 4
- Episode 7: Revisit Lido di Manhattan, Anna Vincenzo's, and Le Bistro
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Om serien: Det finnes neppe en kjøkkensjef med større temperament enn Gordon Ramsay. Nå er han tilbake med fjerde sesong av Gordon Ramsay rydder opp, hvor han reiser rundt i USA for å hjelpe restauranter i krise.
Spanish Pavilion
Episode 1
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Classic American
Episode 2
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Revisit Mojito, The Junction, and Bazzini
Episode 3
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Grasshopper Also
Episode 4
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Davide
Episode 5
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Down City
Episode 6
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Revisit Lido di Manhattan, Anna Vincenzo's, and Le Bistro
Episode 7
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Cafe Tavolini
Episode 8
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kingston Cafe
Episode 9
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
La Frite
Episode 10
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.
Kokken Ramsay drar ut, og i hver episode takler han en restaurant som er i krise og viser hvor stressende det er å drive en vellykket matbedrift.