Zero Waste Chef
- Reise
- 2022
- Episode 3
- Sesong 2
- 45 min
- Sesong 2
- Episode 3: Serbia
Diego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Om serien: Et eventyr gjennom Europa med Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall. Diego, en ung miljøforkjemper, blir involvert i prosjekter som sikter etter å endre matindustrien, og lærer oppskrifter på å minimere avfall.
Spain
Episode 1
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederPepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Pepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Croatia
Episode 2
40 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEn oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
En oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
Serbia
Episode 3
45 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDiego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Diego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Romania
Episode 4
42 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRomanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Romanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Slovakia
Episode 5
41 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederÅrets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Årets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Slovenia
Episode 6
43 minTilgjengelig i mer enn 3+ måneder«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
Turkey
Episode 7
40 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDiego møter Ebru Baybara Demir, en «sosial gastronomi-kjøkkensjef» som bruker gastronomi for å endre samfunnet, og oppfordrer bønder til å bruke tradisjonelle metoder, verne grunnvann og skape en mer bærekraftig fremtid.
Diego møter Ebru Baybara Demir, en «sosial gastronomi-kjøkkensjef» som bruker gastronomi for å endre samfunnet, og oppfordrer bønder til å bruke tradisjonelle metoder, verne grunnvann og skape en mer bærekraftig fremtid.
Greece
Episode 8
41 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEr du en reisende eller en turist? Diego besøker Hellas for å forstå overturismens følger. Kjøkkensjefen Tasos Mantis, en sterk forkjemper for lokal mat og rik matkultur, viser ham en annen måte å besøke turiststeder på.
Er du en reisende eller en turist? Diego besøker Hellas for å forstå overturismens følger. Kjøkkensjefen Tasos Mantis, en sterk forkjemper for lokal mat og rik matkultur, viser ham en annen måte å besøke turiststeder på.
Czech Republic
Episode 9
41 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederHvor ellers enn i Tsjekkia kunne Diego finne flere nullsvinn-bryggerier? På besøk i Praha griper han muligheten til å lage mat med ølavfall med den kjente kjøkkensjefen Christian Chu.
Hvor ellers enn i Tsjekkia kunne Diego finne flere nullsvinn-bryggerier? På besøk i Praha griper han muligheten til å lage mat med ølavfall med den kjente kjøkkensjefen Christian Chu.
Bulgaria
Episode 10
41 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederDiego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.
Diego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.