Zero Waste Chef
- Dokumentar
- 2 sesonger
- 20 episoder
- 7+
Et eventyr gjennom Europa med Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall. Diego, en ung miljøforkjemper, blir involvert i prosjekter som sikter etter å endre matindustrien, og lærer oppskrifter på å minimere avfall.
Portugal
Episode 1
49 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederSom en hyllest til havet, vil Michelin-kokk Rui Paula vise oss hvordan vi omfavner dets store mengder i en rett. På en tur langs kysten i Portugal, vil Diego møte kunstnere og fiskere som vil vise ham problemene som truer havet.
Som en hyllest til havet, vil Michelin-kokk Rui Paula vise oss hvordan vi omfavner dets store mengder i en rett. På en tur langs kysten i Portugal, vil Diego møte kunstnere og fiskere som vil vise ham problemene som truer havet.
Sweden
Episode 2
43 minTilgjengelig til tir. 21 maiNiklas Ekstedt tar Diego med på en reise inn i Sveriges skoger, i følge med samefolk. Michelin-retter laget på bålet. En reise for å lære om viktigheten av å bevare århundregamle skoger fra plantefelt med tre.
Niklas Ekstedt tar Diego med på en reise inn i Sveriges skoger, i følge med samefolk. Michelin-retter laget på bålet. En reise for å lære om viktigheten av å bevare århundregamle skoger fra plantefelt med tre.
Denmark
Episode 3
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederMatt Orlando, i Michelin-stjernerestauranten hans Amass, vil vise Diego teknikker for å oppsirkulere enhver vare. I København, en av verdens grønneste byer, vil Diego prøve den mest uvanlige oppsirkuleringen: øl laget av tiss.
Matt Orlando, i Michelin-stjernerestauranten hans Amass, vil vise Diego teknikker for å oppsirkulere enhver vare. I København, en av verdens grønneste byer, vil Diego prøve den mest uvanlige oppsirkuleringen: øl laget av tiss.
Spain
Episode 4
47 minTilgjengelig til tir. 21 maiNull avfall er mulig på Javi Estévez’ Michelin-restaurant La Tasquería. Her viser han Diego hvordan man tilbereder de mest overraskende delene av en gris.
Null avfall er mulig på Javi Estévez’ Michelin-restaurant La Tasquería. Her viser han Diego hvordan man tilbereder de mest overraskende delene av en gris.
Poland
Episode 5
43 minTilgjengelig til tir. 21 maiSamling av mat i det fri med landets første Michelin-stjerne, Modest Amaro. På denne reisen gjennom Polen, oppdager Diego hvor mange fordeler vi kan få fra mat og urter i naturen.
Samling av mat i det fri med landets første Michelin-stjerne, Modest Amaro. På denne reisen gjennom Polen, oppdager Diego hvor mange fordeler vi kan få fra mat og urter i naturen.
The Netherlands
Episode 6
45 minTilgjengelig til tir. 21 maiI landet for omfattende monokultur oppdager Diego kraften som et variert økosystem kan bringe, slik som matskogen og de økologiske hagene til De Kas-restauranten, drevet av kokkene Jos Timmer og Wim De Beer.
I landet for omfattende monokultur oppdager Diego kraften som et variert økosystem kan bringe, slik som matskogen og de økologiske hagene til De Kas-restauranten, drevet av kokkene Jos Timmer og Wim De Beer.
Hungary
Episode 7
46 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEszter Palágyi introduserer Diego for The Zero Km-bevegelsen, som et alternativ til å redusere matavfall. En reise som vil ta ham igjennom merkelige gårder uten motoriserte maskiner, sykkelmafiaer i Budapest og ungarske vingårder.
Eszter Palágyi introduserer Diego for The Zero Km-bevegelsen, som et alternativ til å redusere matavfall. En reise som vil ta ham igjennom merkelige gårder uten motoriserte maskiner, sykkelmafiaer i Budapest og ungarske vingårder.
Norway
Episode 8
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederFiskeoppdrett er den mest hurtigvoksende matproduksjonssektoren i verden, og Norge leder denne sektoren. Heidi Bjerkan viser Diego hvordan god jord og flinke bønder er viktig for å tilberede en Michelin-stjernemeny.
Fiskeoppdrett er den mest hurtigvoksende matproduksjonssektoren i verden, og Norge leder denne sektoren. Heidi Bjerkan viser Diego hvordan god jord og flinke bønder er viktig for å tilberede en Michelin-stjernemeny.