Jamie Olivers ekspressmat
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
- 7.8
Kan man lage to lekre retter på 30 minutter? Så klart, sier Jamie Olivier. Han viser at man heller ikke trenger å ofre kvalitet, om man er organisert, jobber raskt og kjenner noen fiffige og smarte triks.
Kommende episode
Sesong 1, Episode 19
Swedish Meatballs and Pasta Pesto
Episode 11
38 minTilgjengelig til fre. 10 mai 04:00Denne gangen disker Jamie opp med svenske kjøttboller og ris med sellerirot og spinat, samt pasta med pesto, og hvitløks- og rosmarinkylling.
Denne gangen disker Jamie opp med svenske kjøttboller og ris med sellerirot og spinat, samt pasta med pesto, og hvitløks- og rosmarinkylling.
Green Tea Salmon and Modern Greek Salad
Episode 12
33 minTilgjengelig til søn. 12 mai 04:30På menyen hos Jamie denne gangen står laks med grønn te, kokosris og miso, samt nymotens gresk salat, spinat, kikerter og fritert feta.
På menyen hos Jamie denne gangen står laks med grønn te, kokosris og miso, samt nymotens gresk salat, spinat, kikerter og fritert feta.
Grilled Steak and Blackened Chicken
Episode 13
33 minTilgjengelig til i morgen 04:30Denne gangen disker Jamie opp med grillet biff, ratatouille og safranris, samt sotet kylling med San Fransiscos quinoasalat.
Denne gangen disker Jamie opp med grillet biff, ratatouille og safranris, samt sotet kylling med San Fransiscos quinoasalat.
Pork Steaks and Killer Kedgeree
Episode 14
33 minTilgjengelig til fre. 10 mai 04:30Denne gangen serverer Jamie oss svinebiff med ungarsk peppersaus og ris, i tillegg til kedgeree, en indisk fiskegryte, med bønner, salat og chiliyoghurt. Begge retter kan tilberedes på under 15 minutter.
Denne gangen serverer Jamie oss svinebiff med ungarsk peppersaus og ris, i tillegg til kedgeree, en indisk fiskegryte, med bønner, salat og chiliyoghurt. Begge retter kan tilberedes på under 15 minutter.
Rosemary Chicken and Happy Cow Burgers
Episode 15
33 minTilgjengelig til man. 13 mai 04:30Dagens meny hos Jamie inneholder rosmarinkylling, stekt polenta og tomatsaus med steinsopp, samt burgere med god, gammeldags coleslaw og maiskolber som tilbehør.
Dagens meny hos Jamie inneholder rosmarinkylling, stekt polenta og tomatsaus med steinsopp, samt burgere med god, gammeldags coleslaw og maiskolber som tilbehør.
Noodle Broth Seafood Surprise and Sausage Pasta
Episode 16
33 minTilgjengelig til tir. 14 mai 04:30Jamie disker opp med to kjappe middager, som denne gangen består av blekksprutboller med stekte reker og nudelkraft, i tillegg til pølsepasta med kremet salat.
Jamie disker opp med to kjappe middager, som denne gangen består av blekksprutboller med stekte reker og nudelkraft, i tillegg til pølsepasta med kremet salat.
Smoked Salmon Yorkshire Pud and Greek Chicken
Episode 17
33 minTilgjengelig til ons. 15 mai 04:30Denne gangen serverer Jamie røkelaks med Yorkshire-pudding, beter og asparges, i tillegg til gresk kylling, paprika- og ertecouscous og tzatziki.
Denne gangen serverer Jamie røkelaks med Yorkshire-pudding, beter og asparges, i tillegg til gresk kylling, paprika- og ertecouscous og tzatziki.
Sizzling Chops and Mushroom Soup with Crustinis
Episode 18
33 minTilgjengelig til ons. 15 mai 05:00Denne gangen serverer Jamie oss noen rykende varme koteletter med tomat- og aspargespasta, samt soppsuppe med ost, eple og valnøttkrutonger.
Denne gangen serverer Jamie oss noen rykende varme koteletter med tomat- og aspargespasta, samt soppsuppe med ost, eple og valnøttkrutonger.