Kommende episode
Sesong 15, Episode 21
MasterChef Australia
Episode 11
1 t 8 minTilgjengelig til i dag 11:20Den største Mystery Boxen i MasterChef-historien blir avduket, og lever opp til navnet sitt. Deltakerne må både tenke kreativt og leke med smakene for å vinne runden.
Den største Mystery Boxen i MasterChef-historien blir avduket, og lever opp til navnet sitt. Deltakerne må både tenke kreativt og leke med smakene for å vinne runden.
MasterChef Australia
Episode 12
1 t 8 minTilgjengelig til i morgen 11:20Det er duket for eliminering når tre deltakere skal forsøke å gjenskape Eddie Stewarts "Tokyo Lamington Tower" med smakene Snickers, jordbær matcha, gresskar og yuzu curd marengs.
Det er duket for eliminering når tre deltakere skal forsøke å gjenskape Eddie Stewarts "Tokyo Lamington Tower" med smakene Snickers, jordbær matcha, gresskar og yuzu curd marengs.
MasterChef Australia
Episode 13
1 t 8 minTilgjengelig til ons. 1 mai 11:20Tusenvis av mennesker strømmer til Melbournes hippe Grazeland på jakt etter noe å spise. To lag kjemper om immunitet i en enorm utendørs serviceutfordring.
Tusenvis av mennesker strømmer til Melbournes hippe Grazeland på jakt etter noe å spise. To lag kjemper om immunitet i en enorm utendørs serviceutfordring.
MasterChef Australia
Episode 14
1 t 8 minTilgjengelig til tor. 2 mai 11:20Deltakerne kjemper om immunitet og bruker et mystisk apparat til å lage retten i første runde. Vinneren får velge smakskombinasjoner når de møter kokken Sergio Perera.
Deltakerne kjemper om immunitet og bruker et mystisk apparat til å lage retten i første runde. Vinneren får velge smakskombinasjoner når de møter kokken Sergio Perera.
MasterChef Australia
Episode 15
1 t 43 minTilgjengelig til fre. 3 mai 11:55Kokkene tar fatt på en todagers utfordring. Den første dagen har de 45 minutter på seg til å marinere basen i retten og utvikle smaken. Dagen etter, 14 timer senere, har de én time på seg til å gjøre ferdig rettene sine.
Kokkene tar fatt på en todagers utfordring. Den første dagen har de 45 minutter på seg til å marinere basen i retten og utvikle smaken. Dagen etter, 14 timer senere, har de én time på seg til å gjøre ferdig rettene sine.
MasterChef Australia
Episode 16
1 t 8 minTilgjengelig til søn. 5 mai 10:15Deltakerne forsøker å imponere dommerne ved å forvandle helt vanlige frokostblandinger til nostalgiske klassikere. De kokkene som klarer oppgaven dårligst, må gjennom en eliminasjonstest.
Deltakerne forsøker å imponere dommerne ved å forvandle helt vanlige frokostblandinger til nostalgiske klassikere. De kokkene som klarer oppgaven dårligst, må gjennom en eliminasjonstest.
MasterChef Australia
Episode 17
1 t 8 minTilgjengelig til søn. 5 mai 11:20Gjestekokken Donato Toce avslører ingrediensene i sin deilige Viennetta-iskremkake. Kokkene i stresstesten må holde hodet kaldt for å klare å gjenskape den nostalgiske desserten, ellers risikerer de å måtte forlate kjøkkenet.
Gjestekokken Donato Toce avslører ingrediensene i sin deilige Viennetta-iskremkake. Kokkene i stresstesten må holde hodet kaldt for å klare å gjenskape den nostalgiske desserten, ellers risikerer de å måtte forlate kjøkkenet.
MasterChef Australia
Episode 18
1 t 8 minTilgjengelig til søn. 5 mai 12:25To lag skal lage en bankett på en kinesisk restaurant i en forstad, og forsøker å oppnå immunitet når de presenterer tallerkenene sine for dommerne.
To lag skal lage en bankett på en kinesisk restaurant i en forstad, og forsøker å oppnå immunitet når de presenterer tallerkenene sine for dommerne.
MasterChef Australia
Episode 19
1 t 8 minTilgjengelig til søn. 5 mai 13:30Ved ankomst får deltakerne en demonstrasjon av Shannon Bennett i hvordan man flamberer, og hver rett i første runde må inneholde et flambert element.
Ved ankomst får deltakerne en demonstrasjon av Shannon Bennett i hvordan man flamberer, og hver rett i første runde må inneholde et flambert element.
MasterChef Australia
Episode 20
1 t 48 minTilgjengelig til søn. 5 mai 15:15Deltakerne reiser tilbake i tid når de lager en middag med 1970-tallstema. Etter en smakstest av ulike oster setter de sitt eget preg på noen gammeldagse retter.
Deltakerne reiser tilbake i tid når de lager en middag med 1970-tallstema. Etter en smakstest av ulike oster setter de sitt eget preg på noen gammeldagse retter.