Zero Waste Chef
- Dokumentar
- 2021
- Episode 5
- Sesong 1
- 7+
- Sesong 1
- Episode 5: Poland
Samling av mat i det fri med landets første Michelin-stjerne, Modest Amaro. På denne reisen gjennom Polen, oppdager Diego hvor mange fordeler vi kan få fra mat og urter i naturen.
Om serien: Et eventyr gjennom Europa med Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall. Diego, en ung miljøforkjemper, blir involvert i prosjekter som sikter etter å endre matindustrien, og lærer oppskrifter på å minimere avfall.
Portugal
Episode 1
49 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederSom en hyllest til havet, vil Michelin-kokk Rui Paula vise oss hvordan vi omfavner dets store mengder i en rett. På en tur langs kysten i Portugal, vil Diego møte kunstnere og fiskere som vil vise ham problemene som truer havet.
Som en hyllest til havet, vil Michelin-kokk Rui Paula vise oss hvordan vi omfavner dets store mengder i en rett. På en tur langs kysten i Portugal, vil Diego møte kunstnere og fiskere som vil vise ham problemene som truer havet.
Denmark
Episode 3
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederMatt Orlando, i Michelin-stjernerestauranten hans Amass, vil vise Diego teknikker for å oppsirkulere enhver vare. I København, en av verdens grønneste byer, vil Diego prøve den mest uvanlige oppsirkuleringen: øl laget av tiss.
Matt Orlando, i Michelin-stjernerestauranten hans Amass, vil vise Diego teknikker for å oppsirkulere enhver vare. I København, en av verdens grønneste byer, vil Diego prøve den mest uvanlige oppsirkuleringen: øl laget av tiss.
Hungary
Episode 7
46 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEszter Palágyi introduserer Diego for The Zero Km-bevegelsen, som et alternativ til å redusere matavfall. En reise som vil ta ham igjennom merkelige gårder uten motoriserte maskiner, sykkelmafiaer i Budapest og ungarske vingårder.
Eszter Palágyi introduserer Diego for The Zero Km-bevegelsen, som et alternativ til å redusere matavfall. En reise som vil ta ham igjennom merkelige gårder uten motoriserte maskiner, sykkelmafiaer i Budapest og ungarske vingårder.
Norway
Episode 8
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederFiskeoppdrett er den mest hurtigvoksende matproduksjonssektoren i verden, og Norge leder denne sektoren. Heidi Bjerkan viser Diego hvordan god jord og flinke bønder er viktig for å tilberede en Michelin-stjernemeny.
Fiskeoppdrett er den mest hurtigvoksende matproduksjonssektoren i verden, og Norge leder denne sektoren. Heidi Bjerkan viser Diego hvordan god jord og flinke bønder er viktig for å tilberede en Michelin-stjernemeny.